26 grudnia w Zespole Szkół Gastronomicznych w Poznaniu odbył się finał prestiżowego konkursu Garden Gourmet Young Culinary Cup Nestlé Professional – kolejna wspaniała rywalizacja młodych, utalentowanych kucharzy! Jury podkreślało, że tegoroczny poziom był wyjątkowo wysoki, a emocje sięgały zenitu.
Spośród czterech znakomitych par najlepszymi okazali się Leon Tyrała i Kacper Staszewski z Kielc, którzy zdobyli główną nagrodę – tygodniowy staż w renomowanej restauracji La Cantina by Harapkiewicz. Gratulujemy zwycięzcom!
W imieniu naszych reprezentantek, Gabrysi i Olgi, składamy ogromne podziękowania p. Szymonowi Leśniewiczowi i p. Annie Dembińskiej za inspirację, motywację oraz godziny ciężkiej pracy w przygotowaniach do wszystkich etapów konkursu. Wasze wsparcie jest bezcenne!
To był dzień pełen pasji, kreatywności i kulinarnych emocji – dziękujemy wszystkim uczestnikom i organizatorom za stworzenie tak wyjątkowego wydarzenia!










































